Over R&M Works

Wij zijn een organisatie die gespecialiseerd is in:

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving en selectie
  • Payrolling

Partner voor de juiste match

Bemiddeling is maatwerk en daarom heeft u altijd persoonlijk contact met ons. Daarbij maakt het niet uit of uw bedrijf groot of klein is.

Onze ervaren medewerkers nemen graag de uitdaging aan om dit samen met u verder uit te werken. Benut deze kans en probeer ons uit!

Zoekt u werk?

R&M Works komt graag in contact met u. Daarbij maakt het niet uit of u jong of oud bent, pas afgestuurd bent dan wel jarenlange ervaring heeft. Meld u daarom snel bij ons aan!

Certificering

Wij zijn serieus bezig met ons vak!

Door de vele regelingen en certificeringen besteden wij onze backoffice uit aan onze partner Pay for People, die aangesloten is bij de brancheverenigingen ABU en NBBU. Hierdoor zijn onze mensen ook meteen aangesloten en verzekerd van een passende CAO.

Door deze samenwerking zijn wij NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikken we over een WKA verklaring, SNA keurmerk, VCU certificaat, G rekening en de mogelijkheid om de BTW te verleggen. Alle certificaten en verklaringen vindt u hier.

Heldere afspraken

R&M Works houdt van duidelijke afspraken. Al onze klanten praten altijd met één en dezelfde contactpersoon, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn op welk moment dan ook.

Met onze transparante werkwijze zorgen wij ervoor dat zowel onze klanten als uitzendkrachten met een gerust gevoel aan de slag kunnen.

Limburg en Brabant

Door ons grote netwerk werken wij in zowel Limburg als Noord-Brabant. Dat maakt het voor ons mogelijk om voor iedereen in een groter gebied passend werk en personeel te vinden.

Klik hier om contact met ons op te nemen.